
خطر ابتلا به سرطان کبد با مصرف نوشیدنی شیرین شده با قند
با نگاهی به دادههای نزدیک به 100 هزار زن، محققان دریافتند که نزدیک به ۷ درصد از زنان روزانه یک یا چند نوشیدنی شیرین شده با قند مصرف میکنند. این زنان در مقایسه با زنانی که کمتر از سه نوشیدنی شیرین در ماه مصرف میکردند، ۸۵ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلاء به سرطان کبد و ۶۸ درصد بیشتر در خطر مرگ ناشی از بیماری مزمن کبدی قرار داشتند. لونگانگ ژائو، یکی از نویسندگان این مطالعه از بخش پزشکی شبکه ای در بیمارستان زنان بریگهام بوستون، گفت: از نظر ما، این اولین مطالعهای است که ارتباط بین مصرف نوشیدنیهای شیرین...









