
افزایش مصرف خوراکی های صنعتی و نقش آن در جهش سرطان روده در نسل های جوان
در دو دهه اخیر، یک روند نگران کننده در سراسر جهان دیده شده است: افزایش ابتلای افراد جوان، یعنی زیر ۵۰ سال، به سرطان روده. این الگو برخلاف برداشت های گذشته است که سرطان روده را بیشتر در افراد مسن می دانست. همین تغییر، پژوهشگران را به جستجوی عوامل تازه در سبک زندگی، تغذیه و محیط سوق داده است. یکی از مهم ترین سرنخ های اخیر، نقش احتمالی خوراکی های صنعتی و به شدت فرآوری شده در ایجاد تغییرات اولیه روده ای است که می توانند به سرطان منجر شوند. خوراکی های صنعتی و ارتباط آنها با افزایش پولیپ های...









