آیا مواد غذایی با طعم تلخ فوایدی دارند ؟
برخی خوراکیهای تلخ هر چند پرطرفدار نیستند ولی فواید بیشماری دارند. این غذاها سرشار از مواد شیمیایی گیاهی هستند. مواد غذایی تلخ مزایایی از جمله کاهش خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها از جمله سرطان، بیماریهای قلبی، دیابت، بهبود سلامت چشم، کبد و روده دارند. این مواد غذایی با طعم تلخ به دلیل حاوی مواد مغذی مهمی که برای سلامتی بدن لازم هستند شناخته شدهاند. برای مثال، سبزیجات با طعم تلخ حاوی مقدار زیادی فیبر، ویتامین C، کلسیم و آهن هستند که به سلامت قلب، پوست، استخوان و سیستم ایمنی کمک می کنند. قهوه با طعم تلخ حاوی مقدار زیادی...