گوشت های فرآوری شده خطر ابتلا به دیابت را افزایش میدهد
به گزارش دکتر نیوز، بسیاری از گوشت های فرآوری شده سرشار از چربی اشباع شده هستند که کلسترول را بالا می برد و التهاب را افزایش می دهد. یک مطالعه در سال 2021 که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شد نشان داد که مصرف تنها پنج اونس گوشت فرآوری شده در هفته خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را تا 46 درصد افزایش می دهد. طبق یک مطالعه در سال 2021 در مجله آمریکایی تغذیه بالینی، گوشت های فرآوری شده حتی می توانند خطر ابتلا به زوال عقل را افزایش دهند. اگر همه این نتایج شما را از...