معضل کمبود تخت های ویژه بیمارستانی در کشور
- شناسه خبر: 12277
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۰ دی ۱۴۰۱ ساعت ۰۸:۴۸
- نویسنده: دکتر نیوز
به گزارش دکتر نیوز و انجمن مراقبت های ویژه ایران، دکتر عطا محمودپور، دبیر علمی هشتمین کنگره بین المللی مراقبت های ویژه ایران که 31 تا 3 دی ماه در مرکز همایش های رازی برگزار می شود، ابتدا با اشاره به کمبود بیمارستان ویژه تخت ها وی با توجه به استاندارد جهانی در ایران و لزوم تجهیز بخشهای ویژه برای رفع این مشکل در بخش بهداشت و درمان کشور، تصریح کرد: در حال حاضر استاندارد تختهای ویژه بیمارستانی در دنیا بین 4 تا 10 درصد است که با توجه به افزایش نیاز به در آینده، این استاندارد برای بخش های خاص به 25-30 درصد افزایش خواهد یافت.
این فلوشیپ مراقبت های ویژه با بیان اینکه اضافه شدن تخت به تنهایی توجیه پذیر نیست، افزود: موضوعی که حائز اهمیت است افزایش تخت ها با در نظر گرفتن استانداردهای بخش مراقبت های ویژه و پشتیبانی همراه با تجهیزات و قطعا بدون توجه به در بالا، امکان استفاده همکاران شاغل در بخش مراقبت های ویژه از توانایی های علمی و درمانی خود برای پیش آگهی و درمان بیماران وجود نخواهد داشت.
محمودپور گفت: با توجه به مشکلات موجود در سطح جامعه و تحریم ها و نیاز مبرم به ارز برای تجهیز تخت های ویژه بیمارستانی، بهترین راه حل استفاده و راه اندازی بخش های پست آی سی یو است که کمک شایانی به رفع این مشکل می کند. . مشکل درمان خواهد شد و به عنوان یک قدم رو به جلو در نظر گرفته خواهد شد.
وی ادامه داد: در واقع بسیاری از بیماران پس از ورود به بخش مراقبت های ویژه برای مدت طولانی در بیمارستان بستری می شوند و برخی از آنها که در مرحله نهایی درمان هستند و نیاز به مراقبت بیشتری نسبت به بخش های عادی دارند، باعث تداوم اشغال تخت ها می شوند. . و طبیعتاً به دلیل مسائل مالی و پزشکی بار زیادی را به جامعه بهداشت و درمان تحمیل می کنند، به همین دلیل ایجاد واحدهای پست آی سی یو و حمایت بیمه ای از این تخت ها بسیار حائز اهمیت بوده و برای رفع نیازهای بیماران بسیار کمک کننده است. اداره. مراقبت های ویژه بیمارستانی
دبیر علمی هشتمین کنگره بین المللی مراقبت های ویژه ایران افزود: باید اذعان داشت که موضوعی که برای آینده این علم و این بخش درمانی بسیار حائز اهمیت است، نگاه وزارت بهداشت به مراقبت های ویژه و راه اندازی است. یک رشته دانشگاهی که ایجاد دپارتمان مراقبت های ویژه و ایجاد رشته بالینی مستقل در دانشگاه ها باعث می شود فارغ التحصیلان در رشته های مرتبط وارد این رشته شوند و با ادامه تحصیل شاهد جذب نیروی انگیزه و با انگیزه باشیم. کارگران متعهد
وی با اشاره به نقش شرکت های دانش بنیان در رفع نیازهای بسیاری از کمبودها در حوزه بهداشت و درمان گفت: با توجه به نامگذاری امسال به نام سال شرکت های دانش بنیان، انجمن مراقبت ویژه ایران حمایت خود را از این شرکت ها اعلام می کند. و تلاش می کند تا بتوانیم با ارتباط بین خود مشکلات موجود در کشور را حل کنیم و حتی توانایی های خود را به کشورهای دیگر صادر کنیم.
محمودپور تصریح کرد: در کنگره امسال که 21 تا 23 دی ماه در مرکز همایش های بین المللی رازی برگزار می شود، سعی شده است جدای از بررسی مباحث به روز و پیشرفته، حضور همکارانی از حوزه های مختلف بالینی نیز در نظر گرفته شود. و علوم پایه که امروزه در بستر تحقیق و درمان از مراقبت های ویژه ای استفاده می شود و باید از دانش آنها بهره مند شویم.