با این نوشیدنی خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهید
- شناسه خبر: 14045
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۵ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۳۵
- نویسنده: دکتر نیوز

به گزارش دکتر نیوز، همه انواع چای حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی، ضد التهابی و ضد سرطانی هستند. دانشمندان و محققان سالهاست که میدانند مصرف منظم چای طبیعی میتواند مزایای مختلفی برای سلامتی انسان داشته باشد، اما ارتباط بین استفاده از انواع چای و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ تا کنون مشخص نشده است. محققان می گویند میزان مصرف چای به طور منظم نقش عمده ای در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 دارد و به همین دلیل بر عواملی مانند عوامل محیطی، جنسیت، سن و غیره برتری دارد و در واقع اثربخشی چای در مقابله با این خطر دیابت نوع 2 تنها با نوشیدن حداقل 4 فنجان چای در طول روز مشخص می شود.
ممکن است برخی از ترکیبات خاص موجود در چای، مانند پلی فنول ها، سطح گلوکز خون را کاهش دهند، اما مقدار این ترکیبات زیست فعال باید به اندازه کافی زیاد باشد تا به سطح خاصی از اثربخشی برسد. چای اولانگ یک چای سنتی چینی است که از همان گیاه اصلی و مرجع تهیه چای سیاه و سبز گرفته می شود.
تفاوت اصلی چای اولانگ در روش فرآوری آن است. چای سبز نباید زیاد اکسید شود، در حالی که چای سیاه باید آنقدر اکسید شود که سیاه شود، اما میزان اکسیداسیون چای اولانگ باید در محدوده متوسط باقی بماند. اگر تا امروز فقط از چای سیاه استفاده می کردید، بهتر است بخشی از مصرف روزانه چای خود را به چای سبز و بخشی دیگر را به چای اولانگ اختصاص دهید. با این ترفند ساده اما کاربردی، در واقع می توانید از مزایای مختلف انواع چای بهره مند شوید و طیف وسیع تری از آنتی اکسیدان ها، پلی فنول ها و دیگر ترکیبات مفید انواع چای را به بدن برسانید.