آلو یک ضربه قوی در برابر التهاب و تحلیل استخوان در زنان یائسه است
- شناسه خبر: 30458
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۴ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۱۱:۰۹
- نویسنده: دکتر نیوز
به گزارش دکتر نیوز، یک مطالعه جدید منتشر شده در مجله تغذیه نشان می دهد که مصرف روزانه آلو ممکن است نشانگرهای التهاب مرتبط با مسیرهای سیگنال دهی استخوان را کاهش دهد و اثرات از دست دادن استخوان را در زنان یائسه کاهش دهد.
از دست دادن استخوان یک مسئله مهم است که بیش از 50 درصد از زنان بالای 50 سال را تحت تاثیر قرار می دهد و هیچ درمانی وجود ندارد. در حالی که داروها و هورموندرمانیها در دسترس هستند، اغلب نیاز به مدیریت مادامالعمر دارند و با خطراتی همراه هستند. مهم است که درک بهتری از اینکه چگونه رویکردهای غیردارویی مانند سبک زندگی و انتخاب های غذایی می توانند بر پیشرفت و کاهش از دست دادن استخوان تأثیر بگذارند، مهم است.
نویسنده همکار می گوید: «این یافته ها ممکن است به فراوانی ترکیبات زیست فعال موجود در آلو، از جمله ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای فنولیک و پلی فنل ها نسبت داده شود که احتمالاً به طور هم افزایی برای سرکوب مونوسیت های فعال و ترشح سیتوکین های التهابی جذب کننده استخوان عمل می کنند. کانی راجرز، دکترا، MPH، پروفسور و مدیر گروه، گروه علوم تغذیه، دانشگاه جورجیا.
این یک مطالعه کمکی از یک کارآزمایی کنترل تصادفی 12 ماهه بزرگتر، تک مرکزی، بازوی موازی (مطالعه PRUNE) است. مطالعه PRUNE با هدف بررسی نشانگرهای ایمنی، التهابی و استرس اکسیداتیو مرتبط با اثرات محافظتی استخوان آلو در زنان غیرسیگاری و غیر چاق یائسه، 55 تا 75 ساله که از مکملهای فنلی یا مقادیر زیادی میوه حاوی فنول خودداری میکردند، انجام شد. سیب و زغال اخته) حداقل 2 ماه قبل از شروع مطالعه. این بررسی توسط 183 شرکتکننده که به سه گروه تقسیم شدند: شاهد/بدون آلو (70 نفر)، 50 گرم در روز (67 نفر) و 100 گرم در روز (46 نفر) تکمیل شد. پس از یک دوره اجرا، شرکت کنندگان پروتکل هرس را در مجموع 12 ماه دنبال کردند و به آنها دستور داده شد که روزها و تعداد آلوهای خورده شده را در یک گزارش روزانه که برای نظارت بر انطباق استفاده می شود، ثبت کنند. شرکت کنندگان در صورتی که بیش از 80 درصد از درمان تجویز شده خود را مصرف کنند، سازگار در نظر گرفته می شدند و همه شرکت کنندگان بیش از 90 درصد از درمان تجویز شده خود را مصرف می کردند.
اندازه گیری نشانگرهای ایمنی، التهابی و استرس اکسیداتیو در ابتدا و در پایان مداخله 12 ماهه انجام شد. فراتر از پروتکلهای مصرف آلو، همه شرکتکنندگان دوز روزانه کلسیم و ویتامین D3 را دریافت کردند تا میزان توصیهشده رژیم غذایی 1200 میلیگرم کلسیم و 800 واحد بینالمللی ویتامین D3 از رژیم غذایی به همراه مکملها را برآورده کنند و از یک رژیم غذایی آزاد پیروی کردند.
دی سوزا گفت: «این یافتهها به تحقیقات و علاقههای فزایندهای برای بررسی نقش «غذا بهعنوان دارو» میافزاید و مکمل مطالعات دیگری است که من با استفاده از همین دادهها انجام دادهام. به عنوان مثال، مطالعه قبلی که من رهبری کردم، ارتباط بین یکپارچگی استخوان لگن و مصرف روزانه آلو را نشان داد – که در آن زنان یائسه که آلو نمیخوردند، در مقایسه با زنانی که روزانه ۵ تا ۶ آلو میخوردند، ۱.۵ درصد از تراکم استخوان لگن خود را از دست دادند. در مجموع، این یافته ها با توجه به شیوع از دست دادن استخوان در میان این جمعیت، اهمیت عملی قابل توجهی دارند.
Donn Zea، مدیر اجرایی هیئت Prune کالیفرنیا گفت: “سرمایه گذاری ما در مطالعه PRUNE منجر به انتشارات کلیدی و یافته های جدیدی شده است که می تواند به بهبود سلامت عمومی و درک نقش غذاها در پیشگیری و مدیریت بیماری کمک کند.” ما عمیقاً به سختگیری علمی برنامه تحقیقاتی تغذیه خود متعهد هستیم که مجوزی برای ارتباط برقرار کردن چگونگی تأثیر لذت بردن از آلوی کالیفرنیا بر نتایج سلامتی ارائه می دهد.
برای حدود 100 کالری، یک وعده 4 تا 6 آلوی کالیفرنیا یک ابر غذای مغذی است که بیش از 20 ویتامین، مواد معدنی و ترکیبات گیاهی مختلف را در رژیم غذایی فراهم می کند. به عنوان یک میوه خشک ممتاز که در بین فرهنگها و قومیتها از آن لذت میبرند، تحقیقات در مورد فواید سلامتی آلو کالیفرنیا به درک بهتر نقش آنها بهعنوان یک ابزار رژیمی برای ارتقای سلامت و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مزمن کمک میکند.