کاهش خطرات قلبی از طریق درمان اضطراب
- شناسه خبر: 31391
- تاریخ و زمان ارسال: ۷ فروردین ۱۴۰۳ ساعت ۱۲:۳۷
- نویسنده: دکتر نیوز

به گزارش دکتر نیوز، تحقیقات نشان میدهند که درمان اضطراب و افسردگی میتواند مراجعات به اورژانس و بستری شدن در بیمارستان را در بین افراد مبتلا به بیماری قلبی کاهش دهد.
دکتر “فیلیپ بینکلی”، محقق ارشد و معاون اجرایی پزشکی داخلی در دانشگاه ایالتی اوهایو، اظهار داشتند: “روان درمانی، داروهای مهار کننده تنش یا ترکیبی از این دو، باعث کاهش ۷۵ درصدی احتمال بستری شدن در بیمارستان یا مراجعه به اورژانس میشود.” بینکلی توضیح داد: “اضطراب و افسردگی در افراد مبتلا به نارسایی قلبی رایج است و بر سلامت روانی افراد تأثیر گذار است.”
وی افزود: “بیماری قلبی و اضطراب/افسردگی با یکدیگر همبستگی دارند و هرکدام به دیگری را تشویق میکنند.” برای این مطالعه، بیش از ۱۵۰۰ نفر که به دلیل انسداد عروق یا نارسایی قلبی در بیمارستان بستری شده بودند، مورد بررسی قرار گرفتند. حدود ۹۲ درصد از شرکت کنندگان در مطالعه قبل از بستری شدن در بیمارستان دچار اضطراب بودند و ۵۶ درصد دچار افسردگی بودند.
درصد زیادی از بیماران داروهای ضد افسردگی و روان درمانی مصرف کردند و برخی فقط از روان درمانی استفاده کردند و یا هیچ درمانی را برای سلامت روانی دریافت نکردند.
این مطالعه نشان داد که ترکیب درمان دارویی و مشاورهی روانی میتواند خطر بستری شدن در بیمارستان را کاهش داده و همچنین خطر مراجعه به اورژانس و مرگ زودرس را کاهش دهد. درمانهای تنها نیز میتوانند خطرات را کاهش دهند، اما تأثیر کاهندهای که در ترکیب درمانهای دارویی و مشاورهی روانی دیده میشود، ندارند.
به گفته بینکلی، اضطراب و افسردگی باعث افزایش فعالیت سیستم عصبی همراه با افزایش ضربان قلب و فشار خون میشود که ممکن است منجر به بیماری قلبی شود.