شیوع بیماری مرموز لیستریا در آمریکا
- شناسه خبر: 2640
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۱ تیر ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۵۱
- نویسنده: دکتر نیوز
به گزارش دکتر نیوز، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا (CDC) اعلام کرد که شیوع مرموز لیستریا باعث مرگ یک نفر و بستری شدن 22 نفر در بیمارستان شده است.
به گزارش هلث، مقامات بهداشتی ایالات متحده گزارش دادند که حداقل 23 نفر در 10 ایالت بیمار شده اند و یک نفر بر اثر شیوع لیستریا که ممکن است منشا آن در فلوریدا باشد، جان خود را از دست داده است.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده در بیانیه ای اعلام کرد: “اگرچه علت شیوع بیماری همچنان یک راز باقی مانده است، تقریباً همه بیماران یا در فلوریدا زندگی می کنند یا حدود یک ماه قبل از بیماری به این ایالت سفر کرده بودند.”
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها اعلام کرده است که اولین مورد در دی ماه و آخرین مورد در خرداد گزارش شده است. یک بیمار در ایلینوی جان باخت و 22 نفر در بیمارستان بستری شدند. پنج زن در دوران بارداری خود بیمار شدند و یک زن سقط جنین داشت.
با توجه به مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده، تعداد واقعی شیوع احتمالاً بیشتر است زیرا معمولاً سه تا چهار هفته طول می کشد تا مشخص شود آیا یک فرد بیمار بخشی از شیوع است یا خیر. بنابراین موارد جدیدتر ممکن است هنوز در راه باشند.
شیوع لیستریا اغلب با محصولات لبنی مرتبط است، اما محققان شیوع اخیر را در پنیرهای نرم، کرفس، جوانه ها، طالبی و بستنی ردیابی کرده اند.
افرادی که علائم عفونت لیستریا دارند باید با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود تماس بگیرند و ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی باید این بیماری ها را به بخش بهداشت محلی خود گزارش دهند.
این بیماری با آنتی بیوتیک قابل درمان است، اما زنان باردار و نوزادان، بزرگسالان 65 سال و بالاتر و افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، همگی در معرض خطر عفونت شدید هستند.
افرادی که باردار نیستند ممکن است سردرد، سفتی گردن، گیجی، از دست دادن تعادل، تب، دردهای عضلانی و تشنج داشته باشند. زنان باردار معمولا فقط تب، خستگی و دردهای عضلانی را تجربه می کنند. با این حال، عفونت می تواند منجر به سقط جنین، مرده زایی، زایمان زودرس یا عفونت تهدید کننده زندگی در نوزاد شود.
لیستریا نوعی باکتری است که علائمی مانند تب، معده درد یا علائم دیگر ایجاد می کند و راه انتقال و آلودگی به این باکتری مصرف برخی مواد غذایی است.