
خوردن آووکادو خطر ابتلا به دیابت را کاهش میدهد
یک مطالعه مقطعی بزرگ نشان داده است که آووکادو ممکن است خطر ابتلا به دیابت را در زنان کاهش دهد، اگرچه هیچ ارتباط قابل توجهی در مردان مشاهده نشد. زنانی که 30 تا 38 گرم آووکادو خوردند نسبت به زنانی که آووکادو مصرف نکردند به میزان قابل توجهی احتمال ابتلا به دیابت کمتر بود. کارشناسان می گویند ترکیب فیبر و چربی غیراشباع موجود در آووکادو در کاهش خطر ابتلا به دیابت نقش دارد. می توانید آووکادو بیشتری را با استفاده از آن به عنوان اسپری یا سس یا اضافه کردن آن به اسموتی در رژیم غذایی خود بگنجانید. آووکادو ممکن...