8 ماده غذایی ضد امیکرون برای افزایش سیستم ایمنی بدن
- شناسه خبر: 155
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۰ بهمن ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۰۰

به کار گیری یک رژیم غذایی سالم و درست میتواند سیستم ایمنی بدن ما را در برابر سویه جدید ویروس کرونا یعنی امیکرون مقاوم کند. تمرکز بر یک رژیم غذایی مغذی می تواند سیستم ایمنی بدن را برای مبارزه بهتر با ویروس کرونا تقویت کند. واکسیناسیون بهترین راه برای محافظت در برابر ویروس کرونا است، اما یک متخصص تغذیه در دالاس، ایالات متحده اخیراً نشان داد که این بزرگترین کمک به تقویت سیستم ایمنی بدن است. بیماری عروق کرونر.
معرفی 8 ماده غذایی ضد امیکرون
مرکبات
لیمو و پرتقال از خانواده مرکبات هستند و سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامین C هستند که برای مقابله با ویروس ها تاثیر خوبی بر سیستم ایمنی بدن دارند.
انار
به دلیل محتوای آنتی اکسیدانی بالایی که دارد، سیستم ایمنی را به خوبی تقویت می کند.
چاشنی
ادویه ها و سبزیجات خشک شده مانند زردچوبه، زیره، کاری، سیر، آویشن، ریحان، رزماری، پونه کوهی، زنجبیل و زعفران سرشار از آنتی اکسیدان هستند و برای تقویت سیستم ایمنی مفید هستند.
ماهی روغنی
ماهی سالمون، ماهی تن، ساردین و ماهی خال مخالی برای تقویت ایمنی عالی هستند.
بری
میوه های قرمز حاوی تمشک و آویشن هستند که سرشار از آنتی اکسیدان های مهمی هستند که سیستم ایمنی را تقویت می کنند.
کلمه کلم بروکلی و هلو
واژه خانواده به خاطر پیامدهای شگفت انگیز سلامتی اش شناخته شده است. با این حال، در میان کلم ها، کلم بروکلی و کلم پیچ سرشار از ویتامین C هستند که به بدن در مبارزه با ویروس ها کمک می کند.
آجیل و دانه های روغنی
میوه های خشک و دانه های روغنی منبع خوبی از مواد مغذی برای بدن هستند، از جمله بادام، گردو یا فندق.
لوبیا
اگرچه حبوبات ممکن است در نگاه اول چندان زیاد به نظر نرسند، اما همچنان منبع خوبی از مواد مغذی برای محافظت از بدن در برابر ویروس ها هستند. این خوراکی های ارزشمند شامل لوبیا قرمز، عدس و نخود است.
اسفناج
متخصصان تغذیه اسفناج را به دلیل داشتن ویتامین C توصیه می کنند.
چای سبز
چای سبز حاوی آنتی اکسیدان اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) است که با سرطان مبارزه می کند. این گیاه شناسی از آسیب رادیکال های آزاد که باعث آسیب سلولی می شوند جلوگیری می کند.