با این محصولات غذایی مراقب قلب تان باشید
- شناسه خبر: 1747
- تاریخ و زمان ارسال: ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۴۲
- نویسنده: دکتر نیوز
به گزارش دکتر نیوز، بررسی مطالعات قبلی نشان میدهد که چون لبنیات و گوشت حاوی اسیدهای چرب متفاوتی هستند، چربیهای اشباع موجود در لبنیات، مانند چربیهای اشباع شده در گوشت، ممکن است برای سلامت قلب مضر نباشد.
برخلاف گوشت که حاوی اسیدهای چرب با زنجیره بلند است، محصولات لبنی دارای نسبت بیشتری از اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه و متوسط هستند. اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه و متوسط اثرات متفاوتی بر سلامت قلب دارند و ممکن است فوایدی داشته باشند.
به عنوان مثال، محصولات تخمیر شده مانند ماست و کفیر (یک نوشیدنی تخمیر شده از کفیر، شیر و دانههای کفیر از کوههای قفقاز در روسیه) حاوی پروبیوتیکهایی هستند که میکروارگانیسمهای مفید و فواید سلامتی هستند. تحقیقات نشان می دهد که استفاده از آنها همچنین با سطوح پایین تر کلسترول بد (LDL) و کاهش خطر فشار خون بالا و بیماری قلبی مرتبط است.
با توجه به خط سلامت، با این حال، هیچ شواهد قطعی مبنی بر مفید یا مضر بودن چربی لبنیات برای سلامت قلب وجود ندارد و کارشناسان با این نظر مخالف هستند.
علاوه بر این، بخشی از مطالعه تغذیه حاکی از آن است که همه لبنیات از نظر تأثیر بر قلب و عروق و بنابراین در مورد تأثیر لبنیات مختلف بر سلامت قلب افراد یکسان نیستند. بسته به نوع آنها باید بیشتر بدانم. شرایط فیزیکی.
به عنوان مثال، انجمن قلب استرالیا در مقاله ای تاکید می کند که شیر، ماست و پنیر بدون شیرینی می تواند بخشی از رژیم غذایی قلب سالم باشد.
در واقع، تحقیقات روی محصولات لبنی نتایج پیچیده ای به همراه داشته است. شیر، ماست و پنیر (بی مزه) به طور کلی تأثیر “خنثی” بر سلامت قلب شما دارند، به این معنی که این غذاها خطر بیماری قلبی را افزایش یا کاهش نمی دهند.
اما کره، خامه و بستنی نیز به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای قلب توصیه نمی شود.