در انتخاب پرستار بیمار به چه نکاتی باید توجه کرد ؟
- شناسه خبر: 26932
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۸ مهر ۱۴۰۲ ساعت ۰۱:۵۴
- نویسنده: دکتر نیوز
پرستاری از بیمار کار سخت و جدی است. بنابراین بسیار مهم است که فردی که در این زمینه از شما پشتیبانی می شود مجهز و با تجربه باشد. در این مرحله، ابتدا باید تحقیق کنید که فردی که با او کار خواهید کرد باید چه نوع فردی باشد و نیازهای خود را مشخص کنید. سپس، باید شرح شغل مراقبی را که با او ملاقات می کنید به وضوح تعریف کنید. در ادامه مقاله ما ، می توانید تمام نکاتی را که باید هنگام جستجوی پرستاری از بیمار به آنها توجه کنید بیابید و بهترین تصمیم را برای خود و خویشاوندان خود بگیرید.
توجه و دقت در مراقبت از بیمار، آسایش زندگی فرد را افزایش می دهد و او را بهتر می کند.
هنگام جستجوی پرستار ، مسئولیت ها را در نظر بگیرید
توجه و دقت در مراقبت از بیمار، آسایش فرد را در زندگی افزایش می دهد و او را بهتر می کند. بنابراین فردی که برای این شغل انتخاب می کنید باید از مسئولیت های خود آگاه باشد. انتصاب فردی که قبلاً با بیماری بستگان شما کار کرده و تجربه داشته است به عنوان مراقب، آرامش زیادی را برای شما فراهم می کند. فردی که می داند در شرایط اضطراری چه کاری انجام دهد، می تواند در عین حال که خونسردی خود را حفظ می کند، مداخلات صحیح را انجام دهد.
مراقب بیمار دارو را پیگیری می کند
مهمترین مسئولیت مراقب نظارت بر دارو است. ابتدایی ترین وظیفه این است که داروهای خویشاوند خود را طبق توصیه پزشک و در صورت توصیه پزشک به او بدهید و نسبت به این موضوع حساس باشید. مصرف داروها به موقع و در دوزهای مشخص شده، به ویژه در بیماری های جدی، حیاتی است. کار با فردی که نسبت به این موضوع آگاه است، شما را در این زمینه راحت می کند.
دوره بیماری بیمار را دنبال می کند
مسئولیت های مراقب شامل ارائه مراقبت و نظارت بر روند بیماری فردی است که از او مراقبت می کند. برای فرد مهم است که هر گونه بهبود یا بدتر شدن را تشخیص دهد و این موضوع را با خانواده و پزشک خود در میان بگذارد. از سوی دیگر نظارت بر تأثیر مداخلات تشخیصی و درمانی پزشکی بر بیمار، اطلاع دادن به پزشک با حفظ سوابق لازم در صورت بروز شرایط نامطلوب و انجام اقدامات احتیاطی از جمله وظایف و مسئولیت های مراقب است.
مراقب می تواند با انجام منظم تمرینات توصیه شده توسط پزشک، عضلات فرد را تقویت کند.
مراقب با انجام تمرینات از بیمار حمایت می کند
اگر خویشاوندان شما بیماری جسمی دارند، پزشک ممکن است چند تمرین ساده را توصیه کند. انجام منظم این تمرینات به فرد کمک می کند تا قدرت بدنی خود را بازیابد و در مدت زمان کوتاه تری بهبود یابد. از طرف دیگر، اگر بیمار در بستر است، باید به طور مرتب حرکت داده شود تا از تحلیل رفتن عضلات و زخمی شدن بدنش جلوگیری شود. در این مرحله، ایده خوبی است که هنگام ملاقات با مراقب آینده خود، این را به عنوان انتظار خود بیان کنید و آن را به لیست مسئولیت ها اضافه کنید.
مراقب نیازهای مراقبتی بیمار را برآورده می کند
برآوردن تمام نیازهای مراقبتی خویشاوند بیمار، به ویژه نظافت، از وظایف و مسئولیت های اصلی مراقب شما است. به خصوص، اگر پزشک شما لیستی از رژیم غذایی در مورد تغذیه به اشتراک گذاشته است، اقدام بر اساس آن و انجام فعالیت های پاکسازی فیزیکی در فواصل منظم به بیمار شما کمک می کند تا آرام شود و کیفیت زندگی خود را بهبود بخشد.
بیمار با مراقب همراهی می کند
بیماری فرد بیمار ممکن است نیاز به همراهی مداوم داشته باشد. در چنین مواقعی خوب است که مراقب فرد تحت نظر دائمی باشد. مثلا؛ در بیماری های عصبی مانند آلزایمر و زوال عقل، فرد بیمار ممکن است بدون اطلاع قبلی خانه را ترک کند و به دلیل اینکه نمی تواند به یاد بیاورد که کیست یا کجا زندگی می کند، ممکن است برنگردد. برای جلوگیری از این وضعیت بسیار پرخطر، مراقب و مسئولیت پذیر است.
مراقب محیط بیمار را بررسی می کند تا از بروز هر گونه حادثه جلوگیری کند و در صورت لزوم اقدامات لازم را انجام می دهد.
مراقب اقدامات احتیاطی لازم را انجام می دهد
در برخی از حالات بیماری، فرد ممکن است از دست دادن تعادل را تجربه کند. افتادن، ضربه زدن و غیره مشکلات ممکن است رخ دهد. در چنین شرایطی، مراقب باید محیط را سازماندهی کند و عواملی که ممکن است باعث بروز حادثه شود را از بین ببرد.
هنگام جستجوی یک پرستار ، شخصی را پیدا کنید که به مراقبت و بهداشت شخصی اهمیت می دهد.
افراد بیمار یا مسن ایمنی ضعیفی دارند و در برابر عفونت آسیب پذیرتر هستند. بنابراین توجه به نکات بهداشتی و نظافت شخصی برای کسانی که از آنها مراقبت می کنند بسیار مهم است. بهتر است در صورت لزوم از دستکش استفاده کنید و از ماسک استفاده کنید. از سوی دیگر، اطمینان از اینکه مراقب قبل از استخدام تحت یک بررسی دقیق سلامت قرار می گیرد و هیچ بیماری مسری یا مزمنی ندارد، در کار طولانی مدت شما با مراقب موثر خواهد بود.
مراقب اتاق بیمار را سازماندهی می کند
وظایف عمومی مانند چیدن تخت بیمار، تعویض ملحفه و تهویه اتاق بر عهده مراقب است. برای افزایش آسایش زندگی بیمار و جلوگیری از هرگونه عفونت، همکاری با یک فرد دقیق در چنین کاری بسیار مهم است.
مهم است که مراقب نسبت به بیمار درک و تحمل داشته باشد و بتواند با او همدردی کند.
نکته مهم در جستجوی یک مراقب: توانایی همدلی
افراد بیمار ممکن است از نظر روانی احساس ناکافی کنند. به همین دلیل، ممکن است نسبت به شخصی که از آنها مراقبت می کند رفتاری حساس و آزاردهنده داشته باشند. مراقب باید در این زمینه با فرد فهیم باشد و رفتار بیمار را شخصی نگیرد. در این مرحله، مراقبی که می تواند با بیمار همدلی کند، می تواند روند را بهتر مدیریت کند.
مراقب اطلاعاتی را در اختیار بستگان بیمار قرار می دهد
یکی از بزرگترین مسئولیت های مراقب، همکاری با خانواده بیمار و به اشتراک گذاشتن موقعیت های خاص غیرعادی با خانواده بدون معطلی است. به این ترتیب در صورت وجود شرایط منفی، خانواده می توانند پیش از بدتر شدن آن، اقدامات احتیاطی لازم را انجام دهند. ارتباط قوی بین خانواده و مراقب از جمله شرایط لازم برای رفاه حال بیمار است.
ویژگی هایی که یک مراقب بیمار باید داشته باشد
مراقبت از بیمار یک کار دشوار و مسئولیت پذیر است. به همین دلیل، باید در انتخاب مراقب دقیق باشید. بطور کلی؛
- آرام، صبور و دوستانه
- مسئول
- از نظر جسمی و روانی سالم است
- خون سرد
- توجه به مراقبت و بهداشت فردی
- منظم و برنامه ریزی شده
- ارتباط دهنده مثبت
- مهارت های همدلی را توسعه داد
- شاید فکر کنید افراد پویا برای این شغل مناسب هستند.
هدف مراقب باید این باشد که بیمار از محیط اجتماعی جدا نشود و نیازهای او در محیط او برآورده شود.
معیار مهم در جستجوی مراقب: کمک های اولیه
این یک امتیاز مهم برای شما است که فردی که با او کار خواهید کرد دانش کمک های اولیه را داشته باشد. این امکان برای کارمند شما وجود دارد که با آگاهی از کمک های اولیه خونسردی خود را حفظ کرده و در مواقع اضطراری، حوادث و جراحات مداخلات صحیح انجام دهد. از سوی دیگر، اگر مراقب شما دانش بهداشتی داشته باشد یا قبلاً به عنوان پرستار یا مراقب کار کرده باشد، برای شما آرامش بزرگی است.
چگونه زمان کار مراقب خود را تعیین می کنید؟
انتظارات شما و میزان مراقبتی که نیازهای بستگان شما دارد، بر تصمیم شما برای به کارگیری مراقب خود به صورت تمام وقت یا زنده تأثیر می گذارد. به عنوان مثال، اگر شما یک کارگر پرمشغله هستید و بیمار شما نیاز به مراقبت مداوم دارد، یک کارگر ساکن برای شما ایده آل خواهد بود. با این حال، اگر خویشاوند بیمار شما نیازهای خود را در طول روز برآورده می کند، اما همچنان احساس راحتی می کنید که شخصی او را همراهی کند، می توانید یک مراقب پاره وقت یا تمام وقت را نیز انتخاب کنید.
وقتی به دنبال مراقب هستید، اولویت را به فردی بدهید که از کار طولانی مدت ناتوانی ندارد.
دقت در انتخاب مراقب شما را از تغییر مکرر مراقب باز می دارد. تغییر مکرر مراقبان نه تنها برای شما یک فرآیند خسته کننده است، بلکه برای بستگان بیمار شما نیز یک موقعیت دشوار است. فرد بیمار در اعتماد کردن و پذیرش کسی مشکل دارد، بنابراین تغییرات مکرر در فردی که از او استفاده میشود باعث ایجاد اضطراب در خویشاوند بیمار میشود و او را به این فکر میاندازد که “چه کنم؟” او به دلیل ترس احساس ناراحتی می کند. از سوی دیگر، با هر تغییر مراقب، باید روتین، پیگیری دارو و الگوی تغذیه بستگان خود را برای مراقب جدید خود توضیح دهید.