خوردن لوبیا دریایی ممکن است به پیشگیری از سرطان روده بزرگ کمک کند
- شناسه خبر: 30402
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۹ آذر ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۴۵
- نویسنده: دکتر نیوز
خوردن بیشتر لوبیا دریایی، ممکن است سلامت میکروبیوم روده را بهبود بخشد، که می تواند به پیشگیری و درمان کمک کند به گزارش دکتر نیوز، در حالی که سرطان کولورکتال در مراحل اولیه خود بسیار قابل درمان است، اکثر موارد زمانی که پیشرفته تر باشد مشاهده می شود.
بین 7 تا 29 درصد از افرادی که برای سرطان کولورکتال تحت درمان قرار میگیرند، طی پنج سال عود میکنند. برخی تغییرات سبک زندگی، مانند رژیم غذایی سالم، می تواند به پیشگیری از سرطان روده بزرگ کمک کند. محققان اخیرا دریافتند که افزودن لوبیا دریایی، که به عنوان لوبیا لوبیا نیز شناخته می شود، به رژیم غذایی بازماندگان سرطان روده بزرگ، به بهبود میکروبیوم روده آنها کمک می کند، که می تواند در پیشگیری و درمان سرطان کمک کند.
سرطان کولورکتال که روده بزرگ از جمله روده بزرگ و راست روده را درگیر می کند سومین سرطان شایع در جهان است. سرطان کولورکتال در صورت تشخیص زودهنگام بسیار قابل درمان است – و در برخی موارد حتی قابل درمان است.
با این حال، سرطان کولورکتال همیشه علائم را در مراحل اولیه نشان نمی دهد. تنها حدود سه تا چهار مورد از هر 10 مورد (35.5%) سرطان روده بزرگ در مراحل اولیه تشخیص داده می شوند، جایی که بیماری موضعی است. اگر درمان برای سرطان کولورکتال موفقیت آمیز باشد، تحقیقات اخیر نشان می دهد که علیرغم بهبود در درمان بین 7 تا 29 درصد، افراد ممکن است بسته به محل و مرحله درمان، در طی پنج سال پس از درمان، عود بیماری را داشته باشند.
اگرچه امکان پیشگیری کامل از سرطان روده بزرگ وجود ندارد، اما مطالعات گذشته نشان میدهد که فعالیت بدنی منظم منبع مورداعتماد، حفظ وزن سالم منبع مورداعتماد، و انتخابهای تغذیهای خاص میتواند کمک کند. اکنون، محققان مرکز سرطان اندرسون M.D. دانشگاه تگزاس دریافتند که افزودن لوبیا دریایی، که به عنوان لوبیا لوبیا نیز شناخته می شود، به رژیم غذایی بازماندگان سرطان روده بزرگ، به بهبود میکروبیوم روده آنها کمک می کند، که به طور بالقوه می تواند در پیشگیری و درمان سرطان کمک کند.
چرا باید لوبیا سبز را انتخاب کنید ؟
دکتر کری دانیل مک دوگال، استادیار اپیدمیولوژی در مرکز سرطان اندرسون دانشگاه تگزاس و نویسنده اصلی این مطالعه به پزشکی گفت در حالی که سایر لوبیاها، نخودها و عدسهای خشک دارای پروفایلهای تغذیهای هستند که احتمالاً میکروبیوم روده را نیز تحریک میکنند. News Today او به ویژه از یافتههای امیدوارکننده در مطالعات اولیه پیش بالینی یا مدل موش که به طور خاص تأثیر لوبیا دریایی را بر ترکیب چاقی، التهاب و سرطان کولورکتال آزمایش میکرد، الهام گرفت.
دکتر دانیل مک دوگال گفت: «این مطالعات، از جمله مطالعات من، از آزمایش پیشگیری پولیپ (PPT) نیز الهام گرفته شده است.
این مطالعه بزرگ نشان داد که شرکتکنندگانی که بیشترین افزایش مصرف لوبیا را داشتند روزانه یا نزدیک به آن خطر کمتری برای عود آدنوم پیشرفته کولورکتال داشتند نوعی پولیپ پیش سرطانی و پرخطر که احتمال پیشرفت به سرطان کولورکتال وجود دارد. اگر بلافاصله پس از کولونوسکوپی تشخیص داده نشود و به طور کامل برداشته شود.
«در زمان PPT، لوبیا چیتی، دریایی و سیاه بیشتر مصرف میشدند و از نظر محبوبیت در منطقه ایالات متحده متفاوت بودند. اینجا در تگزاس، میدانستم که لوبیاهای دریایی برای شرکتکنندگان «جدید» هستند و طعم ملایم/قابلیتی دارند، و آنها را برای آزمایش به شیوهای کنترلشده و ثابت در طول هشت هفته مناسب میسازد.»
چگونه سلامت روده با سرطان کولورکتال مرتبط است
دکتر دانیل مک دوگال گفت که برای نجات یافتگان از سرطان کولورکتال مهم است که یک میکروبیوم روده متعادل داشته باشند زیرا به طور مستقیم با اپیتلیوم روده بزرگ که در آن سرطان روده بزرگ ایجاد می شود، تعامل دارد. او ادامه داد: «این «گفتگوی متقابل» بین سلولهای انسانی و میکروبها به شدت با سیستم ایمنی بدن مرتبط است که میتواند از التهاب یا ایجاد التهاب و همچنین توسعه و پیشرفت سرطان جلوگیری کند.
دکتر دانیل مکدوگال افزود: «پس از گذراندن سفر دشوار سرطان، نجاتیافتهها مطمئناً میخواهند از سایر مسائل سلامتی عمده و ناتوانکننده اجتناب کنند».
انتخاب های غذایی بر باکتری های روده تأثیر می گذارد
دکتر Anton Bilchik، انکولوژیست جراحی، رئیس پزشکی، و مدیر برنامه گوارش و کبد صفراوی در موسسه سرطان سنت جان در سانتا مونیکا، کالیفرنیا، در مورد این مطالعه صحبت کرد.
دکتر بیلچیک گفت که او احساس می کند این مطالعه بسیار مهم و مرتبط است زیرا یک فرد بین 2 تا 3 تریلیون باکتری در بدن خود دارد و شواهد قابل توجهی وجود دارد که نشان می دهد این باکتری ها نقش مهمی در پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی عروقی دارند.
ما همچنین باکتری های خوب و بالقوه باکتری های بد داریم. و بنابراین اگر بتوانیم باکتریهای خوب را تحریک کنیم تا بر سیستم ایمنی بدن تأثیر بگذارند تا از سرطان یا عود سرطان از طریق رژیم غذایی جلوگیری کنیم، این بسیار مهم خواهد بود.» دکتر بیلچیک همچنین گفت که با توجه به اطلاعات بسیار زیاد در مورد باکتری ها و نحوه تأثیر رژیم غذایی بر باکتری ها، ضروری است که پزشکان با بیماران مبتلا به سرطان کولورکتال خود در مورد سلامت روده صحبت کنند.