رژیم غذایی گیاهی خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی را کاهش میدهد
- شناسه خبر: 31615
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۰۷
- نویسنده: دکتر نیوز
یک بررسی جدید از 48 مطالعه منتشر شده طی 23 سال نشان می دهد که خوردن یک رژیم غذایی گیاهی می تواند به پیشگیری از سرطان و کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.
یک مطالعه جدید نشان داده است که رژیم غذایی مبتنی بر گیاه با سلامتی بهتر مرتبط است. افرادی که رژیم های گیاهخواری و وگان مصرف می کردند کمتر در معرض ابتلا به بیماری های قلبی و سرطان بودند. همچنین کمتر در معرض مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی بودند. رژیم های غذایی گیاهی دارای کلسترول و چربی اشباع کم، اما سرشار از مواد مغذی هستند.
یک رژیم غذایی انعطاف پذیر متشکل از غذاهای کامل ممکن است بهترین رژیم غذایی گیاهی باشد. بررسی ادبیات علمی جدید نشان میدهد که رژیمهای گیاهخواری و وگان به بهبود عوامل خطرساز متابولیک قلبی، مانند افزایش چربیها، قند خون، وزن بدن، BMI و التهاب کمک میکنند.
افراد مورد مطالعه همچنین خطر ابتلا به بیماری ایسکمیک قلبی و سرطان های دستگاه گوارش و پروستات را کاهش دادند.
نویسندگان مطالعه Trusted Source که در 15 می 2024 در مجله PLOS ONE منتشر شد، همچنین بیان کردند که افرادی که رژیمهای گیاهخواری داشتند در معرض خطر کمتری برای مرگ بر اثر بیماریهای قلبی عروقی بودند.
با این حال، خاطرنشان کردند که به نظر نمی رسد افراد حامله ای که رژیم های گیاهخواری دارند، هیچ تفاوتی در خطر ابتلا به دیابت بارداری و فشار خون بالا نداشته باشند.