
مصرف لبنیات و سلامت قلب: یافته های تازه
مصرف لبنیات سالهاست یکی از موضوعات پربحث در تغذیه به شمار میرود. برخی آن را منبع ضروری پروتئین، کلسیم و ویتامینها برای سلامت استخوان و قلب میدانند، در حالی که دیگران نگرانیهایی درباره چربیهای اشباع و اثرات آن بر کلسترول و بیماریهای قلبی دارند. پژوهشی جدید در ایران با هدف بررسی دقیق رابطه مصرف انواع لبنیات با بروز بیماریهای قلبی-عروقی، نتایج تازهای ارائه کرده است که میتواند دیدگاههای رایج تغذیهای را بازنگری کند. اهمیت پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی بیماریهای قلبی-عروقی همچنان یکی از اصلیترین علل مرگومیر در جهان هستند. تغییر سبک زندگی و اصلاح رژیم غذایی میتواند نقش...