
آیا قهوه می تواند فرآیند پیری را کند کند؟ نگاهی به یافته های علمی جدید
قهوه یکی از پرمصرفترین نوشیدنیهای جهان است که میلیونها نفر هر روز برای افزایش تمرکز و رفع خستگی از آن استفاده میکنند. اما فواید آن تنها به انرژیبخشی محدود نمیشود. پژوهشهای علمی تازه نشان میدهند که کافئین موجود در قهوه میتواند نقشی فراتر از یک محرک موقت ایفا کند. بررسیهای جدید نشان میدهند که کافئین ممکن است به صورت مستقیم با فرآیندهای سلولی پیری در ارتباط باشد و حتی به افزایش طول عمر کمک کند. کشف نقش کافئین در کاهش سرعت پیری سلولی دانشمندان دانشگاه کوئین مری لندن در یک پژوهش تازه توانستهاند مکانیسم دقیقتری از تأثیر کافئین بر روند...