
بوی قهوه حتی بدون کافئین، می تواند کارایی مغز را بهبود بخشد
مطالعات جدید نشان میدهد که حتی فقط بوی قهوه، بدون نیاز به مصرف واقعی آن، قادر است به طور قابل توجهی تواناییهای شناختی و عملکرد مغزی در انجام کارهای تحلیلی را افزایش دهد. این پدیده نه به دلیل اثرات شیمیایی بلکه به واسطهی اثر روانی و انتظار مثبت ناشی از بوی قهوه اتفاق میافتد. بویایی یکی از حواس بسیار قوی و تأثیرگذار انسان است که میتواند احساسات، حافظه و حتی عملکرد ذهنی ما را تحت تأثیر قرار دهد. در زندگی روزمره، بسیاری از افراد حس میکنند که استشمام بوی قهوه موجب افزایش هوشیاری و تمرکز میشود؛ اما آیا این حس...