
نوشیدن چای و قهوه داغ؛ خطر افزایش ابتلا به سرطان مری
برای بسیاری از افراد نوشیدن چای یا قهوه داغ یکی از عادات روزانه است و حس لذت و راحتی به همراه دارد. با این حال، تحقیقات پزشکی نشان میدهند مصرف مایعات بسیار داغ میتواند سلولهای مری را آسیب برساند و ریسک ابتلا به برخی سرطانها را افزایش دهد. در این مقاله به بررسی علمی خطرات نوشیدن مایعات داغ و توصیههای ایمنی برای کاهش آسیب میپردازیم. ارتباط نوشیدنی های داغ با سرطان مطالعات متعدد نشان دادهاند که مصرف مایعات بسیار داغ با افزایش خطر ابتلا به سرطان مری مرتبط است. دمای نوشیدنی مهمتر از نوع آن است؛ یعنی چای، قهوه یا...









