با مصرف این مواد غذایی از سرطان در امان بمانید
- شناسه خبر: 14690
- تاریخ و زمان ارسال: ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ ساعت ۰۹:۱۱
- نویسنده: دکتر نیوز
به گزارش دکتر نیوز، آکادمی تغذیه و رژیم غذایی آمریکا از مردم می خواهد که تغذیه خود را بهبود بخشند. این مرکز تحقیقاتی نکاتی را برای دستیابی بهتر به این هدف ارائه می دهد.
دکتر امی براگانینی، سخنگوی این مرکز و متخصص تغذیه و انکولوژیست در رابطه با موضوع فوق می گوید: میوه ها، سبزیجات و غلات کامل مواد مغذی و فیبر غذایی را در اختیار شما قرار می دهند که می تواند در دراز مدت خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد. زمان برای کمک خوردن غذاهای متنوع از همه گروه های غذایی، وعده های غذایی شما را جذاب و سالم نگه می دارد. میوهها و سبزیجات تازه، منجمد، کنسرو شده یا خشک همگی آمادهسازی غذا را آسان میکنند.
او توصیه می کند: در هر وعده غذایی نیمی از بشقاب خود را با میوه و سبزیجات پر کنید.
براگانینی همچنین پیشنهاد می کند که توت های تازه را در صبح به ماست کم چرب یا بدون چربی اضافه کنید. برای ناهار سالاد کلم با برگ سبز تیره بخورید. برای شام مقداری اسفناج، کلم بروکلی و کلم را تفت دهید.
مصرف بیشتر حبوبات مانند لوبیا، نخود و عدس نیز می تواند به تامین مواد مغذی سالم مورد نیاز بدن شما کمک کند. این کارشناس پیشنهاد می کند؛ لوبیا سیاه را به املت اضافه کنید و از هویج به عنوان غذای جانبی همراه با هوموس برای میان وعده استفاده کنید. یک قابلمه بزرگ سوپ تند یا عدس نیز می تواند یک شام سالم باشد.
اطمینان از وجود غلات کامل در وعده های غذایی بسیار مهم است. این طرح میتواند شامل یک کاسه گرم جو دوسر با میوههای خشک برای صبحانه، یک کاسه بلغور جو دوسر کامل با مرغ پخته شده برای ناهار و یک رول گندم کامل همراه با شام باشد.
به یاد داشته باشید که در حین پیروی از این رژیم، غذاهایی وجود دارد که باید آنها را کاهش دهید. جایگزینی گوشت قرمز و فرآوری شده با سالاد تن ماهی در ناهار، سینه مرغ کبابی در شام یا خوردن یک وعده غذایی بدون گوشت مانند پاستا پیشنهاد می شود. همچنین بهتر است مصرف قندهای افزوده و چربی اشباع شده را محدود کنید. این اطلاعات به طور کلی روی بسته بندی اکثر محصولات غذایی یافت می شود.