بهترین خوراکیها برای فشار خون بالا
- شناسه خبر: 16879
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۷ فروردین ۱۴۰۲ ساعت ۰۲:۵۳
- نویسنده: دکتر نیوز
به گزارش دکتر نیوز، داروها از جمله مهارکنندههای آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE)، معمولاً برای کاهش سطح فشار خون استفاده میشوند. با این حال، تغییرات سبک زندگی، از جمله اصلاح رژیم غذایی، می تواند به کاهش فشار خون در محدوده مورد نظر و همچنین کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند. تحقیقات نشان داده است که گنجاندن برخی غذاها در رژیم غذایی، به ویژه آنهایی که حاوی مواد مغذی خاصی مانند پتاسیم و منیزیم هستند، می تواند سطح فشار خون را کاهش دهد.
1. مرکبات
میوه هایی مانند گریپ فروت، پرتقال و لیمو اثرات قدرتمندی در کاهش فشار خون دارند. آنها مملو از ویتامین ها و مواد معدنی هستند که با کاهش عوامل خطر بیماری قلبی مانند فشار خون بالا به حفظ سلامت قلب کمک می کنند.
2. ماهی سالمون
ماهی های چرب مانند سالمون منبع عالی اسیدهای چرب امگا 3 هستند که فواید قابل توجهی برای سلامت قلب دارند. این چربی ها ممکن است با کاهش التهاب و سطح ترکیبات منقبض کننده رگ های خونی به نام اکسی لیپین به کاهش سطح فشار خون کمک کنند.
3. چغندر
چغندر سرشار از مواد مغذی تنظیم کننده فشار خون از جمله پتاسیم و منیزیم است. منیزیم همچنین برای تنظیم فشار خون ضروری است. این ماده از طریق مکانیسمهای متعددی به کاهش فشار خون کمک میکند، از جمله با عمل به عنوان یک مسدودکننده کانال کلسیم طبیعی، مسدود کردن حرکت کلسیم به سلولهای قلب و شریانی و اجازه دادن به رگهای خونی برای شل شدن.
4. دانه کدو تنبل
تخم کدو منبع عالی از مواد مغذی مهم برای کنترل فشار خون است، از جمله منیزیم، پتاسیم و آرژنین، اسید آمینه مورد نیاز برای تولید اکسید نیتریک، که برای آرامش عروق خونی و کاهش فشار خون ضروری است.
5. لوبیا و عدس
این حبوبات سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، منیزیم و پتاسیم هستند که به تنظیم فشار خون کمک می کنند.
6. انواع توت ها
توت ها منبع غنی آنتی اکسیدان ها از جمله آنتوسیانین هستند. نشان داده شده است که آنتوسیانین ها باعث افزایش سطح اکسید نیتریک در خون و کاهش تولید مولکول های منقبض کننده عروق خونی می شوند که ممکن است به کاهش سطح فشار خون کمک کند. زغال اخته، تمشک و توت فرنگی تنها برخی از انواع توت هایی هستند که با اثرات کاهش فشار خون مرتبط هستند.
7. پسته
پسته بسیار مغذی است و مصرف آن با سطح فشار خون سالم مرتبط است. سرشار از پتاسیم است، بنابراین اثرات مثبتی برای قلب دارد.
8. هویج
هویج سرشار از ترکیبات فنلی مانند اسیدهای کلروژنیک، پی کوماریک و کافئیک است که به شل شدن عروق خونی و کاهش التهاب کمک می کند. اگرچه هویج را می توان به صورت پخته یا خام مصرف کرد، اما خوردن آن به صورت خام ممکن است به کاهش فشار خون کمک کند. مفیدتر باشد
9. کرفس
کرفس سبزی محبوبی است که اثرات مثبتی بر فشار خون دارد. حاوی ترکیباتی به نام فتالید است که به شل شدن عروق خونی و کاهش سطح فشار خون کمک می کند.
10. گوجه فرنگی
گوجه فرنگی سرشار از مواد مغذی از جمله پتاسیم و رنگدانه کاروتنوئیدی لیکوپن است. لیکوپن اثرات مفیدی بر سلامت قلب دارد.
11. کلم بروکلی
بروکلی سرشار از آنتی اکسیدان های فلاونوئیدی است که ممکن است با افزایش عملکرد رگ های خونی و افزایش سطح اکسید نیتریک در بدن به کاهش فشار خون کمک کند.
12. اسفناج
اسفناج نیز مانند چغندر سرشار از نیترات است. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان ها، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است که آن را به گزینه ای عالی برای افراد مبتلا به فشار خون بالا تبدیل می کند. سوپ اسفناج همچنین سفتی رگ ها را کاهش می دهد که ممکن است به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب کمک کند.