این میوه ها و سبزیجات از گرمازدگی جلوگیری میکنند
- شناسه خبر: 20395
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۰:۴۰
- نویسنده: دکتر نیوز
گرما در فصول گرم اغلب منجر به کم آبی بدن و سایر مشکلات سلامتی می شود که می تواند خطرناک باشد. به همین دلیل توصیه می شود بدن خود را هیدراته نگه دارید و از غذاهایی استفاده کنید که هضم آسانی دارند و مواد مغذی کافی برای حفظ تناسب اندام در ماه های گرم دارند.
به گفته متخصصان، غذاهای فصلی پر از آب وجود دارد که نه تنها بدن را هیدراته نگه می دارد، بلکه باعث تقویت سیستم گوارشی و بهبود متابولیسم می شود. در این مقاله فهرستی از غذاهای تابستانی وجود دارد که می توانید در این فصل به صورت خام از آنها لذت ببرید.
خیار 95 درصد آب است و یک فنجان خیار تنها 16 کالری دارد. بدن را هیدراته نگه می دارد و توصیه می شود هنگام خوردن خیار پوست آن را جدا نکنید، زیرا حاوی ویتامین C است. خیار حاوی آنتی اکسیدان هایی است که از سرطان پوست ناشی از اشعه های UVA/UVB تاول جلوگیری می کند.
هندوانه حاوی 92 درصد آب است و همچنین ترشح عرق اضافی را تحریک می کند تا شما را از گرمازدگی در امان نگه دارد. انار میوه ای سرشار از آب و آنتی اکسیدان خاصی به نام پونیکالاگین است که به دفع سموم از بدن کمک می کند، سوخت و ساز بدن را بهبود می بخشد و از شما در برابر گرمازدگی محافظت می کند. می توانید در تابستان از نوشیدن آب انار بهره مند شوید.
برگهای تازه نعناع در تابستان مفید هستند زیرا حاوی منتول هستند که پایانههای عصبی خاص را تحریک میکند و به شما امکان میدهد احساس سرما کنید و یک تکانه الکتریکی به مغز وارد میکنید و باعث میشود فکر کنید بیرون سردتر است. بنابراین به طور خودکار مکانیسم بدن را خنک می کند.
به گفته موسسه پزشکی، مصرف منظم کیوی به افزایش سطح هیدراتاسیون و وجود پتاسیم برای بهبود سطح الکترولیت ها و در نتیجه جلوگیری از گرمازدگی کمک می کند.
کرفس از 96 درصد آب تشکیل شده و منبع غنی منیزیم، کلسیم، آهن و روی است که الکترولیت ها و رفلاکس اسید را دفع می کند و از گرمازدگی محافظت می کند.
نخود سبز علاوه بر اثرات آبرسانی، سرشار از ویتامین C است که از پوست در برابر آفتاب سوختگی محافظت می کند و همچنین به تولید کلاژن کمک می کند.
گلابی این میوه آبرسان سرشار از فیبر محلول است که سیستم گوارش را سالم نگه می دارد و شما را در برابر گرمازدگی محافظت می کند.
انبه سرشار از مواد مغذی غنیکننده سلامتی مانند پروتئینها، ویتامینهای A، B6، C، آهن، فولات، منیزیم، ریبوفلاوین و فیبرهای غذایی است که حاوی بیش از 20 ویتامین و مواد معدنی مختلف است که انبه را به یک میوه فوقالعاده تبدیل میکند.
به گفته متخصصان تغذیه، خوردن 3/4 فنجان انبه در طول روز 50 درصد ویتامین C، 8 درصد ویتامین A و 8 درصد ویتامین B6 مورد نیاز شما را تامین می کند.
سیب یک درمان عالی برای اسهال خونی و سایر مشکلات گوارشی ناشی از هوای گرم است. علاوه بر این منبع بسیار خوبی از فیبرهای غذایی است که به عنوان یک ملین طبیعی عمل می کند و به بهبود هضم و رفع یبوست کمک می کند.
با داشتن آنتی اکسیدان ها و ویتامین C به تقویت سیستم ایمنی بدن نیز کمک می کند.