مکمل های دارچین برای کاهش گلوکز خون در افراد پیش دیابتی یافت شده است
- شناسه خبر: 30903
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ ساعت ۰۹:۳۱
- نویسنده: دکتر نیوز
در مطالعه اخیر منتشر شده در مجله آمریکایی تغذیه بالینی، محققان اثرات تعدیل کننده گلوکز ادویه دارچین را هنگامی که روزانه به وعده های غذایی معمولی اضافه می شود، بررسی کردند. در حالی که مطالعاتی در مورد این موضوع در گذشته انجام شده است، نتایج آنها همچنان گیج کننده است. مطالعه حاضر از یک کارآزمایی متقاطع تصادفی، کنترلشده، دوسوکور 12 هفتهای استفاده میکند و نشان میدهد که فقط 4 گرم مکمل دارچین که روزانه در طی چهار هفته مصرف میشود، به طور قابلتوجهی غلظت گلوکز خون را در افراد چاق و دارای اضافه وزن کاهش میدهد.
در حالی که مکانیسم های اساسی که از طریق آن دارچین متابولیسم گلوکز را کنترل می کند موضوع تحقیقات آینده باقی می ماند، یافته های این مطالعه نقش عمیق میکروبیوم روده را در ارتباط مشاهده شده نشان می دهد. این مطالعه فواید دارچین و سایر ادویه های غنی از پلی فنل را در پیشگیری از بیماری های مزمن و بهبود سلامت عمومی نشان می دهد.
دارچین ادویه ای است که از پوست داخلی چندین گونه درخت از جنس Cinnamomum به دست می آید. با وجود بیش از 250 گونه متعلق به این جنس، تنها چهار گونه به صورت تجاری برداشت می شوند. به طور سنتی، دارچین در چندین فرهنگ جهانی به عنوان یک ادویه معطر و کمتر به عنوان یک عامل ضد میکروبی، ضد التهابی و نگهدارنده مواد غذایی استفاده شده است.
از نظر بالینی، دارچین برای فواید بالقوه آن به دلیل منبع غنی پلی فنولها مورد بررسی قرار گرفته است که تصور میشود متابولیسم گلوکز و هموستاز را بهبود میبخشد. با این حال، مطالعات قبلی نتایج بسیار متفاوتی را ارائه میدهند که برخی از آنها مزایای تعدیلکننده گلوکز را تایید میکنند در حالی که برخی دیگر چنین ارتباطی را توصیف نمیکنند. متأسفانه، بیشتر مطالعات در این زمینه دارای اندازههای اثر زیر بهینه Ess هستند، که نیاز به بررسی مقایسه دارچین و فقدان آن در یک محیط کنترلشده بالینی را برای روشن کردن مزایای ادویه نشان میدهد.
غلظت گلوکز و انسولین پس از غذا به طور قابل توجهی بین گروه مورد و شاهد تفاوت نداشت. با این حال، روند در مدولاسیون گلوکز، به ویژه مقادیر AUC، در گروه موردی سریعتر، چشمگیرتر و سودمندتر تغییر کرد. در حالی که ترکیبات فعال زیست فعال حاوی دارچین که مسئول این مشاهدات هستند، ناشناخته باقی مانده اند، این مطالعه نشان می دهد که حتی 4 گرم دارچین، که به عنوان چاشنی یا ادویه در وعده های غذایی روزانه مصرف می شود، ممکن است وضعیت پیش دیابت را بهبود بخشد و خطر دیابت را در افراد دارای اضافه وزن کاهش دهد.