جو و ارزن برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 مناسب است
- شناسه خبر: 31549
- تاریخ و زمان ارسال: ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ ساعت ۱۱:۱۱
- نویسنده: دکتر نیوز
غلات باستانی مانند جو و ارزن می توانند به افراد مبتلا به دیابت نوع 2 در بهبود سلامت قلب کمک کنند. یک بررسی جدید نشان داده است که غلات قدیمی مانند جو و برنج قهوه ای می توانند دیابت نوع 2 را بهبود بخشند.
تحقیقات بیشتری برای درک بهتر ارتباط بین این غلات و دیابت مورد نیاز است. به غیر از گنجاندن غلات باستانی بیشتر در رژیم غذایی، کارشناسان توصیه میکنند که میزان مصرف آن را کنترل کرده و چربیهای مفید برای قلب و پروتئین بدون چربی بیشتری مصرف کنید.
یک متاآنالیز جدید نشان داد که غلات باستانی (جو دوسر، برنج قهوه ای و ارزن) می توانند نتایج سلامتی را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 بهبود بخشند.
نتایج این هفته در مجله Nutrition, Metabolism and Cardiovascular Diseases منتشر شد. این تحقیق شامل 29 کارآزمایی تصادفیسازی و کنترلشده بود و 13 مورد متاآنالیز شدند.
نتایج نشان داد برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2، مصرف جو دوسر می تواند سطح کلسترول را بهبود بخشد. با این حال، تحقیقات بیشتری برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد رابطه بین غلات باستانی و دیابت مورد نیاز است.
چگونه غلات باستانی می توانند سلامت قلب را بهبود بخشند
جو دوسر، برنج قهوهای، ارزن و تمام غلات باستانی دیگر غلات کامل محسوب میشوند. غلات کامل نه تنها نشاسته، بلکه فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و چربی های سالم را نیز شامل می شود.
دکتر نیت وود، پزشک دانشکده پزشکی ییل و فارغ التحصیل دانشکده آشپزی، می گوید: «وقتی ما نشاسته مصرف می کنیم، به سرعت به قندها هضم می شود و سپس در جریان خون ما جذب می شود. این می تواند باعث افزایش قند خون شود. با گذشت زمان، ما می دانیم که این افزایش قند خون می تواند حساسیت بدن ما به انسولین را کاهش دهد، که مشکل دیابت نوع 2 است.
با این حال، چربیهای سالم و بهویژه فیبر موجود در غلات کامل مانند جو، برنج قهوهای و ارزن سرعت جذب قند غلات به جریان خون را کاهش میدهند و افزایش گلوکز را کاهش میدهند.
کاهش تعداد گلوکز در خون می تواند به حفظ حساسیت بدن به انسولین کمک کند، که به کاهش خطر ابتلا به دیابت کمک می کند. وود توضیح داد که این یکی از دلایل بزرگی است که خوردن غلات کامل با نرخ پایین دیابت نوع 2 مرتبط است.