این خوراکی ها گلودرد را بدتر میکنند
- شناسه خبر: 11353
- تاریخ و زمان ارسال: ۲۰ آذر ۱۴۰۱ ساعت ۰۷:۳۸
- نویسنده: دکتر نیوز
به گزارش دکتر نیوز، گلودرد احساس درد، خارش یا سوزش در ناحیه گلو است. این احساسات با قورت دادن بزاق یا مایعات تشدید می شود چه برسد به خوردن! با فرا رسیدن هوای سرد گلودرد نیز پیدا می شود. غذاهای خاصی وجود دارد که باید برای مدتی از آنها اجتناب کنید تا زودتر از شر گلودرد خلاص شوید، در غیر این صورت گلودرد شما تشدید می شود. در این مطلب 6 مورد از این غذاها را خواهید خواند.
1. غذاهای ترد
غذاهایی مانند چیپس، بیسکویت ترد (کراکر) و مواردی از این دست با گاز گرفتن و قورت دادن به شما احساس تند و تیز می دهند. لبه های دندانه دار این خوراکی های ترد گلودرد را بدتر از آنچه که هست می کند. برای بهبود سریعتر گلودرد، بهتر است از غذاهای نرم استفاده کنید. اما اگر در کابینت میان وعده فقط بیسکویت های ترد دارید، قبل از خوردن آن ها را در چای داغ بزنید تا نرم شوند!
2. مرکبات
مرکبات سرشار از ویتامین C هستند و در هنگام بیماری انتخابی عاقلانه محسوب می شوند. اما اگر اسیدیته میوه های تازه مانند پرتقال و لیمو باعث خارش بیشتر گلو می شود، بهتر است از مصرف مرکبات و همچنین آب میوه، بستنی میوه های منجمد و اسموتی ها خودداری کنید تا احساس خارش و سوزش در ناحیه رفع شود. گلو. برای درمان گلودرد با مرکبات، یک برش از آن را در چای ولرم یا حتی آب ولرم بریزید و با عسل بنوشید. به جای مرکبات، می توانید غذاهای دیگری که ویتامین C دارند، مانند پوره سیب زمینی و فلفل دلمه ای (سریع با روغن کم سرخ کنید) جایگزین کنید.
3. غذاهای اسیدی
درست مانند مرکبات، غذاهای اسیدی مانند سس کچاپ، ماست، باگت، محصولات گندم، بیسکویت، پیتزا، بادام زمینی، نوشابه، غذاهای سرخ شده، دوغ… نیز می توانند برای گلودرد تحریک کننده باشند، بنابراین موقتا از این کار اجتناب کنید. تا زمان کاهش درد از خوردن غذاها خودداری کنید.
4. غذاهای تند
غذاهای تند برای آن ناحیه از گلو که متورم است مناسب نیستند. بنابراین تا زمانی که گلودرد بهبود نیابد، از مصرف انواع غذاها، ادویه ها و سس های تند خودداری کنید.
5. سبزیجات خام و سفت
هویج و ساقه کرفس قطعاً غنی هستند، اما سختی آنها برای گلودرد آزاردهنده است. اگر گیاه خوار هستید و مجبور به خوردن این گونه سبزیجات هستید، بهتر است آن ها را به صورت پخته میل کنید یا از سبزیجات پوره شده مانند پوره سیب زمینی استفاده کنید تا گلودردتان کاملا برطرف شود.
6. غذاهای سرخ شده
به نظر می رسد خوردن مرغ و پیاز سرخ شده در هنگام بیماری گزینه ای راحت و بدون درد است، اما لایه خشن غذاهای سرخ شده باعث افزایش درد در گلو می شود. پس موقتا از مصرف آنها خودداری کنید، حتی پس از بهبودی سعی کنید اعتدال را در استفاده از آنها رعایت کنید.