
ارتباط مصرف گوشت قرمز با افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲
تحقیقات جدید نشان میدهد افرادی که مقدار زیادی از مواد غذایی حاوی آهن هِم (که عمدتاً در گوشت قرمز و سایر محصولات حیوانی وجود دارد) مصرف میکنند، با خطر بیشتری برای ابتلا به دیابت نوع ۲ مواجه هستند. بر اساس گزارشات، این افراد ۲۶ درصد بیشتر از کسانی که کمترین میزان این غذاها را مصرف میکنند، در معرض خطر دیابت نوع ۲ قرار دارند. یافتههای این مطالعه نشان میدهد که آهن هِم مسئول بیش از نیمی از افزایش خطر دیابت مرتبط با مصرف گوشت قرمز غیر فرآوری شده است. اما در مقابل، آهن غیرهِم که در منابع گیاهی یافت میشود،...